jueves, 2 de junio de 2016

Presentació Taller Permet-te ser


 Ahir al vespre varem presentar un Taller completament innovador creat per Clara Garcia i Anna Felipo. Aquest taller de creixement personal pretén intergrar eines de tradició budista com la meditació amb técniques avantguardistes com la Bioneuroemoció, Fisica Quantica i Rituals Xamànics Andins per treballar les profunditats del inconscient. Taller eminentment pràctic i vivencial que alliberarà limitacions i pors per arribar al punt de Permetret ser el que tú vulguis SER.Permet-te ser, és un taller vivencial on podràs alliberar les teves pors, sense renunciar a res, amb plena llibertat.
Allibera't de la teva història passada i de la por al futur
Un taller creat a partir de la integració de coneixements i experiències personals per a la transformació del cos, la ment i l'ànima.
En aquesta jornada trobaràs la coherència per equilibrar la ment i el cor amb eines mil·lenàries com la meditació, ioga, i eines més actuals basades en la física quàntica i ensenyances iniciàtiques de freqüència cristall.


Programa del Taller:
- Autoconeixement: Història personal, coneixement de les limitacions pròpies, condicionaments de l´inconscient i l'ombra que ens limita. Sanar el passat amb eines de Bioneuroemoció, transgeneracional i altres tècniques.
- Conèixer les pors i trascendir-les amb confiança i acceptació de la realitat per vèncer l´angoixa.
- Donar valor a la teva existència amb eines de consciència del present. Meditació, moviment organic conscient.
Reconèixer el màxim potencial com a ser humà.

El Taller es celebrarà el proper dia 18 de Juny a Ca n´Eva Matadepera.
Horari: 10.00-14.00 i 16.00-20.00 h
Inversió: 95 euros dinar inclòs
Taller dirigit per l'Anna Felipo i Clara Garcia.
Informació:
Clara 607329111 i Anna 605876311
Mails: claraclape@gmail.com i anna.felipo@gmail.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario